Hotel Azúr Prémium Siófok***** – A környezet és a lazítási lehetőségek

A siófoki aranypart kezdésnek nem rossz, de ezen felül akad még sok bónusz a Hotel Azúr Prémium Siófok***** mellett.

A hotel elhelyezkedése az egyik extra, ugyanis az Aranyparton fekszik, amely Siófok talán legjobb része (4,2 km). Az elhelyezkedés a szabadidő eltöltése végett is fontos, felsorolás következik, amely mutatja néhány kellemes hely távolságát a Hotel Azúr Prémium Siófoktól*****: a Balaton Sound és a By My Lake a zene rajongók, fesztiválozók számára jelent sokat, innen mindössze 8,5 kilométerre található a hotel.

Aki több izgalomra vágyik, annak 5,3 kilométert kell megtennie a Zamárdiban lévő kalandparkig. Végezetül néhány balatoni ikonnak számító hely távolsága: a Somlyó-hegyi kilátó 11 kilométerre található, a tihanyi kikötőig és a szántódi révig is hasonló a távot kell megtenni.

De mi történik akkor, amikor a vendég repülővel érkezik, ha ilyen az óhaj, az sem lehetetlen, ugyanis a Hévíz környékén lévő reptér hetven kilométerre található. Ennél jóval közelebb található a Royal Balaton Golf & Yacht Club, ahol a két ”úri” sport művelése végezhető.

Az 1800 négyzetméteres wellness részleggel rendelkező Hotel Azúr Prémium Siófok*****, több exkluzív programot is biztosít a vendégeinek. Az egyik a motorcsónak túra, amelyen Rácz Tamás séf készíti a délelőtti falatkákat, ami mellé a Kreinbachen pezsgő jár. A szabadprogram mellett, ott a tihanyi piacon történő túra is, amit a séf vezet.

Ha már a konyhafőnök meg lett említve, érdemes pár mondatot írni az étteremről, azaz inkább az éttermekről. A konyhát a frissesség, a fenntarthatóság és az állandó magas minőség jellemzi. A jól hangzó szavak magyarra fordítva azt jelentik, hogy a száz kilométeren belül termelő gazdáktól szerzik be a csúcs minőségű alapanyagokat. Ha ez nem lenne elég, a legmodernebb irányzatok is helyet kapnak, ilyen például a szuvidálás, azaz a sous-vide. (Megőrzött ízek, tápanyagok, az oxigén mentes környezetben, állandó hőfokon történő főzés miatt.)

A gasztró vonalon haladva a borokat nem lehet kihagyni, a Petrus Wine & Gin bár igen széles választékot kínál belőlük, mellettük persze sokféle gin különlegesség is elérhető.

Aki a számtalan fürdési lehetőség mellett házon belül keres más sportolást, annak ott a négy pályás bowling pálya. Csocsó, biliárd és kártya asztalok is a vendégek rendelkezésére állnak. Aki a fitneszt vagy a testépítést részesíti előnyben, nekik ott a TechnoGym márkájú gépekkel felszerelt konditerem.

Árak és foglalás itt

További siófoki szilveszteri szállások itt

Akciós ajánlatok pedig itt:
Booking.com